Novinky v naší lékárně a ambulancích – Zjednodušte si léto s našimi službami!

Novinky v naší lékárně a ambulancích – Zjednodušte si léto s našimi službami!

Léto je v plném proudu a s ním přichází i čas dovolených, relaxace a odpočinku. Abychom vám tento čas co nejvíce usnadnili, přicházíme s novými službami, které vám ušetří čas a starosti.

Online žádost o předepsání běžně užívaných léků

Pro pacienty neurologické a oční ambulance máme skvělou zprávu! Nyní můžete jednoduše a pohodlně požádat o předepsání svých běžně užívaných léků bez nutnosti osobní návštěvy ordinace. Stačí vyplnit formulář na našich webových stránkách, na základě kterého obdržíte e-recept.

Rezervace e-receptu v naší lékárně

Další novinkou je možnost online rezervace e-receptu v naší lékárně. Uvědomujeme si, že léto je obdobím, kdy chcete trávit co nejvíce času venku s rodinou a přáteli, a ne čekáním v lékárně. Proto jsme zavedli možnost rezervace e-receptu online z pohodlí vašeho domova. Jednoduše si zarezervujte svůj e-recept na našich webových stránkách a vyzvedněte si léky, až budete mít cestu kolem.

Interaktivní žádanka na infuzní stacionář

Pro pacienty vyžadující infuzní terapii nabízíme inovativní způsob vyplnění žádanky na infuzní stacionář. Žádanku vyplňuje váš odesílající lékař, který v ní uvede přesně ty infuze, které nabízíme. Tento interaktivní formulář zjednodušuje celý proces a zajišťuje, že obdržíte potřebnou péči co nejrychleji a nejefektivněji.

Využijte naše online služby a užijte si léto bez starostí!